Winkel

 • Prefab schoorsteen – Drenthe

  2,550.00 Incl. btw  -   2,107.44 excl. btw
  De prefab schoorsteen Drenthe is van topkwaliteit en noemen we ook wel een topgevel schoorsteen. Deze schoorsteen is volledig op maat voor uw woning te maken. Door gebruik te maken van de gevelstenen van uw woning zorgen wij ervoor dat hij niet de onderscheiden is van de gevel.Eén van de voordelen van de prefab schoorsteen Drenthe is dat hij ruimtebesparend is. Bij dit type schoorsteen is het niet nodig om in de woning zelf een constructie te maken. Daarnaast is deze prefab schoorsteen licht van gewicht, prefab en kan het uiterlijk volledig aangepast worden naar uw wensen.
 • Prefab schoorsteen – Friesland

  3,575.00 Incl. btw  -   2,954.55 excl. btw
  Met zijn strakke design en volledige aanpasbaarheid is de prefab schoorsteen Friesland een zeer populaire keuze in ons assortiment. De prefab schoorsteen is gemaakt van hoogwaardige materialen en is hierdoor ook nog eens zeer duurzaam. Door de unieke uitstraling is het een ware toevoeging aan iedere woning.Afhankelijk van uw gevel en persoonlijke wensen is de prefab schoorsteen Friesland volledig naar uw wensen aan te passen. Daarnaast is het een lichtgewicht schoorsteen die gereed is voor eenvoudige montage.
 • Prefab schoorsteen – Gelderland

  3,200.00 Incl. btw  -   2,644.63 excl. btw
  Het unieke design en de vele mogelijkheden maken de prefab schoorsteen Gelderland een zeer populaire keuze. Zijn unieke vormgeving en uitstraling maakt van deze prefab schoorsteen een ware toevoeging aan elke woning.De prefab schoorsteen Gelderland is volledig op maat voor u te maken. Hierdoor is het mogelijk om hem perfect te laten aansluiten op uw gevel. Andere voordelen van deze schoorsteen is dat hij lichtgewicht is en klaar voor montage.
 • Prefab schoorsteen – Groningen

  3,275.00 Incl. btw  -   2,706.61 excl. btw
  De prefab schoorsteen Groningen is één van de populairste modellen uit ons assortiment. Deze hoogwaardige schoorsteen is een ware toevoeging aan elke woning. Hij is volledig op maat te maken, zodat deze niet meer te onderscheiden is van uw gevel.Deze schoorsteen is ruimtebesparend, licht van gewicht en gemakkelijk te monteren op uw woning. Het uiterlijk van de prefab schoorsteen is volledig naar uw wensen aan te passen. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden.
 • Prefab schoorsteen – Overijssel

  2,495.00 Incl. btw  -   2,061.98 excl. btw
  Een strak design en unieke uitstraling, dat zijn de kenmerken van de prefab schoorsteen Overijssel. Deze prefab schoorsteen is van de hoogste kwaliteit en zal mensen zeker doen opkijken. Doordat wij hem volledig op maat voor u kunnen maken, is het mogelijk om hem naadloos aan te sluiten op uw gevel.Kenmerken die deze prefab schoorsteen zo bijzonder maken is dat hij zeer licht van gewicht is, klaar voor eenvoudige montage en volledig naar uw wensen aangepast kan worden. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te ontdekken.
 • Prefab schoorsteen – Zeeland

  3,475.00 Incl. btw  -   2,871.90 excl. btw
  De prefab schoorsteen Zeeland heeft een uniek design in zijn klasse en is een prachtige toevoeging aan iedere woning. Door het tijdloze design is de prefab schoorsteen geschikt voor alle typen woningen. De prefab schoorsteen Zeeland is volledig naar uw wensen aan te passen, zodat hij naadloos aansluit op uw gevel.Door de gevelstenen van uw woning te gebruiken zorgen we ervoor dat de prefab schoorsteen Zeeland naadloos aansluit op de rest van de woning. Andere voordelen zijn dat hij zeer eenvoudig gemonteerd kan worden en ook nog eens licht van gewicht is.

[contact-form-7 id="193" title="Contactpagina"]